donderdag 24 september 2015

Hoch Montafon

Na ons verblijf in Zuid Tirol Italiƫ hebben we een week Gargellen bezocht in de Montafon te Oostenrijk. Gargellen ligt aan het einde van een dal en is het hoogst gelegen bergdorp in de Montafon op zo'n 1400m. Natuurlijk kun je hier prachtig wandelen en ook mountainbiken, een andere hobby van mij. Natuurlijk ben ik er ook een paar keer op uit geweest om plekjes te ontdekken die een mooie foto kunnen opleveren. Ook is de mountainbike daar geschikt voor, je legt namelijk meer meters af. Zo stroomden onder andere de Vergaldenbach en de Suggadin, die beiden gletsjerwater afvoeren, vlak bij ons onderkomen van Landal in Gargellen. Na enig speurwerk had ik een aantal interessante standpunten ontdekt voor een foto. Vooral het spelen met lange sluitertijden om het stromende water mooi in beeld te brengen is een leuke bezigheid. De bergen en alpenweiden zijn altijd een mooi onderwerp om te fotograferen. Hieronder dan een paar opnames gemaakt tijdens die week in de Montafon.

                                 
                                         Vergaldenbach bij Gargellen  





Gargellen


                                              De Suggadin voert het smeltwater van de bergen af.


3 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's van een mooi gebied, heb al een aantal jaren vakantie in Montafon doorgebracht (Schruns) en daarbij natuurlijk ook een paar wandelingen rondom Gargellen gedaan. Ik kan er naar verlangen. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. supermooie foto's Ronald! de 'bevroren' waters zijn fantastisch, maar ook de andere foto's zijn zeer stemmig! allemaal prachtig hoor, en nummertje 1 springt er voor mij toch uit!
    Fijn weekend en groetjes, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen